Köszöntelek, kedves érdeklődő!


Ezen a honlapon olyan képzésekről és tevékenységekről olvashatsz, amelyek az új emberi életről szólnak, az új élet korai szakaszairól: fogantatástól egészen a gyermekágy végéig, vagy akár még tovább.

Azt szeretném, ha az új ember fogantatása, méhen belüli fejlődése, születése, első napjai, hónapjai (és egész élete) Isten szerető akarata szerint zajlanának. Ezért a képzésekben Isten szemszögéből is körbejárjuk a témákat: a fogantatást (Természetes fogamzásszabályozás alapképzés), a méhen belüli életet és születést (Szülés- és újszülött-gondozási felkészítő illetve Szüléskísérés), első napok, hetek (Újszülött-gondozási felkészítő, Dunstan csecsemőnyelv-oktatás és szoptatás körüli segítség). Ugyanakkor segítséget próbálunk nyújtani (férjemmel együtt) az abortuszfeldolgozásban is. 

Az egyes képzésekről, tevékenységekről a Tevékenységi területek fül alatt legördülő menü alapján olvashatsz!

Soron következő képzéseink

Rólam


Ki vagyok én, aki a képzéseket tartom (részben a férjemmel, Cotisoval együtt)?

Mărgulescu Melinda vagyok, Marosvásárhelyen (RO) élő 4+2 gyermekes anya (két gyermekünk magzat korában a Mennybe költözött). Vágyom arra, hogy az új élet foganása, születése, valamint első hetei, hónapjai úgy zajlódjanak, ahogy azt a Teremtő megálmodta. Életünk ezen mozzanatai szentek és áldottak, hiszen az anyaméh gyümölcse jutalom, a gyermek áldás, és a gyermekvárás és szülés egy csodálatosan kigondolt, megtervezett és tökéletesen működő folyamat az Isten elképzelésében, félelemtől és szenvedéstől mentesen! Szeretném, ha a szülés/születés minden család számára egy életre szóló, felemelő élmény lehetne, elősegítve a szeretetteljes kötődését. Igyekszem mindezt nem csak elméletben bemutatni, hanem kézzelfogható segítség lenni, hogy a családok rátaláljanak az áldásra, örömre, szépségre, szeretetre, Istenre akkor, amikor a foganás elősegítéséről vagy éppen elkerüléséről van szó, a vajúdás kihívó óráiban, illetve a gyermekágyas időszak örömteli, de megpróbáló napjaiban. 

 

Keress bizalommal! - Szólíts meg! - Hívj, írj! Örülök, ha segíthetek!

Legfrissebb bejegyzések