Eseménynaptár


Természetes fogamzásszabályozás

2024. március 9. at 10:00 – 2024. március 9. at 17:30

Ez a képzés MINDEN NŐNEK, és minden nő PÁRJÁNAK szól, ha szeretne többet tudni a női ciklus csodájáról és áldásairól, vagy ha megunta már az eddig használt fogamzásgátló módszerek használatát, mert egészségtelenek, zavaróak, megbízhatatlanok, vagy esetleg csalódott bennük!

Dr. Rötzer szimpto-termál módszerének alkalmazása tanulható meg ezen a képzésen. 

Egy természetes, mesterséges hormonoktól mentes, megbízható, egészséges, de odafigyelést igényelő módszer ez. Odafigyelést önmagadra, a párodra és a kapcsolatotokra.

Használatával hatékonyan segíthető elő, illetve kerülhető el a gyermekáldás.

Az elkerülésében megbízhatósága felér a sterilizációéval. Hatékonyságának és megbízhatóságának magas foka annak köszönhető, hogy a test termékenységet mutató jelei közül nem csak egy jelre alapoz, hanem legalább kettőt, sőt ennél többet is egybevet ahhoz, hogy meghatározza a termékeny időszak kezdetét és végét.

A képzés összesen 9 órát ölel fel. Az elsőalkalmon 6 óra helyben, a második alkalom 3 óra lesz online, ennek időpontját közösen szögezzük majd le.

Nem csak házaspároknak ajánljuk, hanem bárkinek (fiatal lányoknak, férfiaknak, egyedülállóknak), aki kíváncsi és nyitott az újra, hiszen számtalan pozitív mellékhatása van a módszer használatának. Ha kíváncsi vagy ezekre, gyere el, örömmel fogadunk!

A képzés ára 250 lej (a 9 óra összesen), a párodnak ingyenes, hozd őt is!!! 

A képzésen való részvétel online is lehetséges, nem csak személyesen! :)

Oktatók: Mărgulescu Melinda és Cotiso

További részletek a módszerről, illetve résztvevők, használók tapasztalatáról ITT

A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges! A bejelentkezési határidő: 2024. március 1.

Jelentkezési űrlap