Eseménynaptár


Lamaze alapú, keresztény szülésfelkészítő

2024. augusztus 8. at 17:00 – 2024. augusztus 8. at 19:30

5 x 2,5 óra, heti egy lakalom, csütörtökönként 17:00 - 19:30 között. Az 5 alkalom dátuma: 2024. augusztus 8, 15, 22, 29. és szeptember 5. 

Lamaze alapú, mert abból indulunk ki és arra fektetjük a hangsúlyt, hogy a várandósság és szülés egy természetes, biztonságos, egészséges és lenyűgöző folyamat. A nők úgy vannak megalkotva, hogy tudnak szülni, a babák pedig tudnak megszületni. Anya és baba (és apa, ha úgy szeretnék) közös utazása, mely örökre nyomot hagy, remélhetőleg felemelőt. 

Keresztény, mert arról is szó lesz, hogy Isten hogyan tervezte el, és hogyan látja a vajúdást és szülést, és hogyan élhetjük át ezt az áldásnak tervezett folyamatot szenvedés-mentesen, kéz a kézben Istennel. Keresztény, római katolikus emberként szívügyem ezt a nézőpontot is megvilágítani felekezetfüggetlen, bibliai igazságokat bemutatva.

Ajánlom úgy először szülőknek, mint többedszer szülőknek, kiváltképp, ha előző szülésük nem úgy alakult, ahogyan szerették volna. 

Oktató: Mărgulescu Melinda, képesített Lamaze szülésfelkészítő, keresztény dúla és négygyermekes anyuka

Felkészítő ára: 350 lej / pár vagy kismama

Szívből kívánom, hogy szülésed bátorsággal, magabiztossággal, lelkesedéssel, anyai erővel és örömmel teli legyen!

További részletek a felkészítőről és résztvevők tapasztalatairól

A Lamaze International – nemzetközileg elismert nonprofit szervezet, amely a várandósság, szülés és korai nevelés természetes, egészséges és biztonságos megközelítését támogatja és népszerűsíti.

A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges! A bejelentkezési határidő: 2024. augusztus 1.

Jelentkezési űrlap