Eseménynaptár


Lamaze alapú, keresztény szülés- és újszülött-gondozási felkészítő

2020. április 16. at 17:00 – 2020. április 16. at 19:30

6 x 2,5 óra, heti egy lakalom, csütörtökönként 17:00 - 19:30 között. A 6 alkalom dátuma: 2020. április 16, 23, 30, május 7, 14, 21.

Lamaze alapú, mert abból indulunk ki és arra fektetjük a hangsúlyt, hogy a várandósság és szülés egy természetes, biztonságos, egészséges és lenyűgöző folyamat. A nők úgy vannak megalkotva, hogy tudnak szülni, a babák pedig tudnak megszületni. Anya és baba (és apa, ha úgy szeretnék) közös utazása, mely örökre nyomot hagy, remélhetőleg felemelőt. 

Keresztény, mert arról is szó lesz, hogy Isten hogyan tervezte el, és hogyan látja a vajúdást és szülést, és hogyan élhetjük át ezt az áldásnak tervezett folyamatot szenvedés-mentesen, kéz a kézben Istennel.

Ajánlom úgy először szülőknek, mint többedszer szülőknek, kiváltképp, ha előző szülésük nem úgy alakult, ahogyan szerették volna. 

Oktató: Mărgulescu Melinda, képesített Lamaze szülésfelkészítő, keresztény dúla és négygyermekes anyuka

Felkészítő ára: 230 lej / pár vagy kismama

A jelenlegi szükségállapot remélhetőleg nem fogja befolyásolni ezt a felkészítőt. Ha mégis, on-line indítunk, és folytatjuk, amint lehet, élőben. :)

Szívből kívánom, hogy szülésed bátorsággal, magabiztossággal, lelkesedéssel, anyai erővel és örömmel teli legyen!

További részletek a felkészítőről és résztvevők tapasztalatairól ITT

A Lamaze International – nemzetközileg elismert nonprofit szervezet, amely a várandósság, szülés és korai nevelés természetes, egészséges és biztonságos megközelítését támogatja és népszerűsíti.

A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges! A bejelentkezési határidő: 2020. április 10.

Jelentkezési űrlap