Eseménynaptár


Intenzív Lamaze alapú, keresztény szülés- és újszülött-gondozási felkészítő

2020. április 24. at 16:30 – 2020. április 25. at 20:00

Lamaze alapú, mert abból indulunk ki és arra fektetjük a hangsúlyt, hogy a várandósság és szülés egy természetes, biztonságos, egészséges és lenyűgöző folyamat. A nők úgy vannak megalkotva, hogy tudnak szülni, a babák pedig tudnak megszületni. Anya és baba (és apa, ha úgy szeretnék) közös utazása, mely örökre nyomot hagy, remélhetőleg felemelőt. 

Keresztény, mert arról is szó lesz, hogy Isten hogyan tervezte el, és hogyan látja a vajúdást és szülést, és hogyan élhetjük át ezt az áldásnak tervezett folyamatot szenvedés-mentesen, kéz a kézben Istennel.

Ajánlom úgy először szülőknek, mint többedszer szülőknek, kiváltképp, ha előző szülésük nem úgy alakult, ahogyan szerették volna. 

Oktató: Mărgulescu Melinda, képesített Lamaze szülésfelkészítő, keresztény dúla és négygyermekes anyuka

Felkészítő ára: 230 lej / pár vagy kismama

A felkészítő időbeosztása: péntek - 16:30 - 20:00, szombat - 9:00 - 13:30 + 15:00 - 20:00

A jelenlegi szükségállapot miatt ez a felkészítő on-line fog zajlani, így csatlakozhat bárki, földrajzi tartózkodási helytől függetlenül. Ehhez internetre és egy laptopra vagy telefonra van szüksége, aminek segítségével csatlakozni tud a csapathoz egy on-line felületen. Ahhoz, hogy mégse legyen túl intenzív, lehet, hogy 3szori 4 órás alkalomra bontjuk a felkészítőt. Erről majd a bejelentkezett résztvevőkkel egyeztetünk. :)

Szívből kívánom, hogy szülésed bátorsággal, magabiztossággal, lelkesedéssel, anyai erővel és örömmel teli legyen!

További részletek a felkészítőről és résztvevők tapasztalatairól ITT

A Lamaze International – nemzetközileg elismert nonprofit szervezet, amely a várandósság, szülés és korai nevelés természetes, egészséges és biztonságos megközelítését támogatja és népszerűsíti.

A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges! A bejelentkezési határidő: 2020. április 17.

Jelentkezési űrlap