Eseménynaptár


ONLINE Lamaze alapú, keresztény szülés- és újszülött-gondozási felkészítő

2024. szeptember 2. at 17:00 – 2024. szeptember 2. at 20:00

Lamaze alapú, mert abból indulunk ki és arra fektetjük a hangsúlyt, hogy a várandósság és szülés egy természetes, biztonságos, egészséges és lenyűgöző folyamat. A nők úgy vannak megalkotva, hogy tudnak szülni, a babák pedig tudnak megszületni. Anya és baba (és apa, ha úgy szeretnék) közös utazása, mely örökre nyomot hagy, remélhetőleg felemelőt. 

Keresztény, mert arról is szó lesz, hogy Isten hogyan tervezte el, és hogyan látja a vajúdást és szülést, és hogyan élhetjük át ezt az áldásnak tervezett folyamatot szenvedés-mentesen, kéz a kézben Istennel. Keresztény, római katolikus emberként szívügyem ezt a nézőpontot is megvilágítani felekezetfüggetlen, bibliai igazságokat bemutatva.

Ajánlom úgy először szülőknek, mint többedszer szülőknek, kiváltképp, ha előző szülésük nem úgy alakult, ahogyan szerették volna. 

Oktató: Mărgulescu Melinda, képesített Lamaze szülésfelkészítő, keresztény dúla és négygyermekes anyuka

Felkészítő ára: 400 lej / pár vagy kismama

Az online felkészítő felépítése: Három online, élő "találkozó" lesz a ZOOM alkalmazás segítségével. Ezek időpontja: 2024. szeptember 2, 9. és 16. (hétfői napok) - így a felkészítő kb. 2,5-3 hetet vesz igénybe. Az 1. élő alkalom 2 órát fog tartani, a 2. és 3. 3-3 órát. Mindhárom élőben zajló alkalom előtt otthon megnézendő videocsomagot kap minden résztvevő, amit a saját tempójában és kedve szerint nézhet majd meg, ill. visszanézheti, ahányszor akarja. Ezek adják az elméleti alapot. Az élőben zajló alkalmakon az elméleti részeket kiegészítjük, mélyítjük interaktívan, játékosan, illetve a résztvevőket foglalkoztató kérdésekkel, részletekkel foglalkozunk.

Szívből kívánom, hogy szülésed bátorsággal, magabiztossággal, lelkesedéssel, anyai erővel és örömmel teli legyen!

További részletek a felkészítőről és résztvevők tapasztalatairól

A Lamaze International – nemzetközileg elismert nonprofit szervezet, amely a várandósság, szülés és korai nevelés természetes, egészséges és biztonságos megközelítését támogatja és népszerűsíti.

A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges! A bejelentkezési határidő: 2024. augusztus 23.

Jelentkezési űrlap